Ravioles de calabaza y mozzarella
Hello everybody, it's Jim, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Ravioles de calabaza y mozzarella . One of my favorites. This time, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Ravioles de calabaza y mozzarella is one of the most well liked of current trending foods on earth. It's enjoyed by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes delicious. Ravioles de calabaza y mozzarella is something that I've loved my entire life. They are nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Ravioles de calabaza y mozzarella , starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Ravioles de calabaza y mozzarella delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Ravioles de calabaza y mozzarella is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Ravioles de calabaza y mozzarella estimated approx 30 minutos.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Ravioles de calabaza y mozzarella using 26 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve it.
Chiotzola o Ravioles rellenos de calabazas y mozzarella, se sirven con pesto y salsa de tomate con crema y parmesano. RECETA DEL CHEF MARIO VILLALBA
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Ravioles de calabaza y mozzarella :
- Para el relleno
- 1 calabaza bien dura kilo y ½ aprox
- 400 gr mozzarella
- 70 gr azúcar
- 10 gr sal
- Para la masa
- 1 kg harina 0000
- 300 gr puré de calabaza al horno
- 5 huevos
- 5 cdas aceite
- 200 cc agua aprox
- 15 gr sal
- Para la salsa
- 500 cc crema de leche
- 300 cc salsa de tomate
- 200 gr parmesano rallado
- 4 cdas pesto
- Para el pesto
- 1 atado albahaca
- Unas ramita perejil
- 3 dientes ajo
- 2 cdas nueces
- 2 cdas parmesano rallado
- Aceite de olivo c/n
- Sal c/n
- Pimienta c/n
Steps to make to make Ravioles de calabaza y mozzarella
- **Para el relleno**: Precalentar el horno a 200°C. Partir dos calabazas al medio, retirarles las semillas y ponerlas en una placa para horno boca abajo y llevarlas al horno, cocinar 40 a 45 minutos o hasta que queden tiernas. Picar la muzzarella en cubos y ponerlas en un bowl.
- Retirar del horno las calabazas ya cocidas, con una cuchara retirar la pulpa de la misma y poner sobre de la muzzarella, (reservar los 300 grs para la masa) agregar el azúcar y mezclar para que la muzzarella se funda con el calor de la calabaza, una vez bien homogenizada enfriar y reservar,
- **Para la masa**: En una mesada hacer una corona con la harina mezclada con la sal, agregar el puré de calabaza reservado y los huevos, mezclar todo los ingredientes como haciendo un arenado, ir agregando el agua sólo lo suficiente, esto dependerá de la humedad de la calabaza, la masa no debe quedar dura ni muy blanda, dejar reposar 30 minutos.
- **Para el armado**: Trabajar la masa en la sobadora o a mano hasta formar una masa lisa, estirar y dejar a 2 mm de espesor, cortar la masa en rectángulos de 12 cm x 18 cm.
- Colocar el relleno de la mitad de la masa a lo largo para abajo, pintar con agua los bordes, tapar el relleno con el resto de masa, presionar los bordes para sellar bien.
- Con una ruedita corta ravioles cortar la punta de la masa a lo largo, esto le dará mejor presentación al plato, agarrar de una punta de la pasta y enrollarlo como si fuera un espiral, las puntillas deben quedar hacia arriba formando una especie de flor.
- Una vez armado reservar. Mientras tanto poner una cacerola con abundante agua a hervir.
- **Para el pesto**: Picar la albahaca junto con el perejil y poner en un bowl, picar las nueces, los ajos y agregar a la mezcla de perejil y albahaca, agregar el parmesano, sal, pimienta y el aceite de oliva.
- **Para la salsa**: Poner la crema junto con la salsa de tomate en una olla y llevar al fuego. Cuando rompa el hervor agregar el parmesano y el pesto, rectificar los sabores.
- Agregar un poco de sal gruesa a la cacerola con agua y cocinar las pasta por 8 minutos. Retirar, escurrir bien y poner dos en cada plato, tirar la salsa por arriba, agregar más queso si lo prefiere. Y a comer buen apetito.
As your experience as well as confidence grows, you will certainly discover that you have much more all-natural control over your diet and also adapt your diet plan to your individual tastes over time. Whether you intend to serve a dish that uses less or even more ingredients or is a little bit more or less hot, you can make easy modifications to accomplish this objective. To put it simply, start making your dishes on schedule. As for fundamental cooking abilities for beginners you don't need to learn them but only if you master some basic cooking techniques.
This isn't a full guide to fast and also very easy lunch dishes however its great something to chew on. Ideally this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Any-night-of-the-week Ravioles de calabaza y mozzarella . Thanks so much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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