Carne de puerco con calabaza y elote
Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Carne de puerco con calabaza y elote. One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.
Carne de puerco con calabaza y elote is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's simple, it is fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. They're nice and they look wonderful. Carne de puerco con calabaza y elote is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Carne de puerco con calabaza y elote, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Carne de puerco con calabaza y elote delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Carne de puerco con calabaza y elote using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.
Desde chiquita mi madre me a hecho esta receta, y decidí compartirla con ustedes. Lamento que no pude enseñarles el proceso de esta deliciosa receta, pero si les podré contar paso por paso.
Los ingredientes los deje sin medidas porque cada quien tiene su gusto preferido.
Ingredients and spices that need to be Get to make Carne de puerco con calabaza y elote:
- Pimiento verde
- Cebolla
- Calabaza
- Elote
- Cilantro
- al gusto Sal
- al gusto Pimienta
- al gusto Comino
- cantidad necesaria Aceite
Instructions to make to make Carne de puerco con calabaza y elote
- Ponemos la carne de puerco en el sartén ya caliente y añadimos las especies. No necesariamente tiene que usar las especies en los ingredientes. Cada quien tiene su gusto. Yo personalmente le añadí esos ingredientes más el ajo en polvo y un poco de paprika para darle color.
- Añadir agua y tapar. Dejar que se evapore la mayoria del agua. La carne, para ese entonces, debe estar media tierna. Si sigue media cruda(rojiza), así dejela porque todavía se seguira cociendo.
- Al secarse la mayoria el agua. Añade aceite, después el pimiento verde y la cebolla. Yo preferible deje el pimiento en rajas, y la cebolla en cuadritos, a veces hay que esconder la cebolla, si no la hacen a un lado. Revuelve por unos 3-4 minutos que se cosa la cebolla con el pimiento.
- Agregue la calabaza (en cuadritos), el elote y el cilantro. Si quieren usar un elote entero, puede echar el elote y ya después de un rato echa la calabaza, para que los dos estén listos aproximadamente al mismo tiempo.
- Revuelve, y añade un poco de agua. Volver a tapar.
- Deje secar lo último del agua. Si cree que ya está lista la calabaza y todavía queda agua, destape la comida para que se evapore el agua más rápido. Si la calabaza no esta a su gusto, agregue más agua. Disfrute este platillo con una Porción de frijoles, arroz o tortillas al gusto😊
As your experience and also self-confidence grows, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet and adjust your diet to your individual tastes in time. Whether you wish to serve a recipe that uses less or even more ingredients or is a little basically zesty, you can make basic changes to achieve this objective. In other words, start making your dishes promptly. When it comes to fundamental food preparation abilities for novices you don't require to learn them yet just if you grasp some easy cooking techniques.
This isn't a total guide to fast as well as easy lunch recipes however its good food for thought. Hopefully this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many square meals on your journey.
So that's going to wrap this up with this exceptional food Simple Way to Prepare Favorite Carne de puerco con calabaza y elote. Thanks so much for reading. I am confident you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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